Croitorie şi box

S-a născut în Braşov, în 1976, iar în copilărie, fiind micuţ şi cam rotofei, lua deseori bătaie de la băieţii mai mari de la şcoală. A fost  motivul pentru care s-a transferat de la liceul din „Steagul“, la „Rulmentul“, unde a nimerit în clasa de croitorie. Spre surprinderea lui, i-a plăcut teribil croitoria şi a terminat cu media 10, apoi a intrat direct „în pâine“. A lucrat de toate, de la echipamente sportive şi corturi, până la croitorie de fineţe, dantelării şi rochii de mireasă. Dar nu-i dădea pace gândul că a luat mereu bătaie de la alţii. Aşa că s-a ambiţionat teribil şi s-a apucat, în paralel, de box. Devenise o adevărată maşinărie de box, iar în 1994 a ajuns vicecampion naţional, la categoria lui, într-o competiţie de la Piatra Neamţ.

Am ajuns în finală cu un moldovean de la Iaşi, l-am bătut, l-au luat pe targă la spital şi pe mine m-au descalificat. Aveam vreo 18 ani. Am fost foarte dezamăgit. Nu mi-a venit să cred că m-au descalificat. Aşa că, m-am lăsat de box şi m-am apucat de rugby, unde am luat în greutate pentu că aşa mi se cerea.  Cu echipa de rugby de la Braşov am ajuns în turneul naţional şi am luat argint. Am fost tare mândru“, povesteşte Valy.

A fost perioada în care crescuse mult şi în înălţime. Cum sportul i-a schimbat complet întregul organism, Valy a ajuns, de la copilul mic şi rotofei, un tânăr putenic şi impunător,  de 1,93 metri înălţime. Prin urmare, s-a angajat ca agent de pază la un restaurant şi apoi a ajuns chiar manager la localul respectiv, unde a învăţat pe pielea lui ce înseamnă munca în restaurant, experienţă care i-a prins teribil de bine, câţiva ani mai târziu. A lucrat şase luni şi în Ungaria, în construcţii, dar nu i-a plăcut, aşa că s-a întors acasă.

Fiica lui Adrian Kreiner cere ucigașilor tatălui său daune de 3 milioane de euro. Suspecții, la proces: „Nu recunosc omorul”
Recomandări
Fiica lui Adrian Kreiner cere ucigașilor tatălui său daune de 3 milioane de euro. Suspecții, la proces: „Nu recunosc omorul”

Valy WimbledonIcon photoVEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 17

În 2000, s-a îndrăgostit de o fostă colegă din şcoala generală, Luminiţa, pe care a regăsit-o la întâlnirea de 10 ani, iar de atunci au rămas împreună.

::placeholdeR–>

Japonia şi Yakuza. „Mafia yakuza a fost bună pentru noi“

Dar cum focul din vene nu i se potolea defel, Valy şi Lumi au decis să-şi încerce norocul peste graniţă. Îşi doreau teribil să cucerească America, dar cum era greu tare să obţii viză, s-au gândit să o ia mai pe ocolite, cu „escală“ turistică în Japonia. Zis şi făcut. Şi-au pus un ban deoparte, s-au şi împrumutat şi au plecat în excursie, printr-o agenţie de turism, în Japonia, însă cu gândul de a rămâne doar 5 zile, cu speranţa că vor obţine mai uşor viză de acolo spre America mult visată. Au rămas însă şase luni în Japonia, maximum posibil, şi li s-a schimbat complet percepţia despre viaţă. Acolo au trăit, de altfel, cele mai teribile experienţe din viaţa lor.

Procesul foștilor clerici Cornel Onilă și Sebastian Jitaru a ajuns la Înalta Curte. Detalii din dosarul agresiunilor sexuale împotriva elevilor de la seminar
Recomandări
Procesul foștilor clerici Cornel Onilă și Sebastian Jitaru a ajuns la Înalta Curte. Detalii din dosarul agresiunilor sexuale împotriva elevilor de la seminar

În şcoală nu avea ea ochi pentru mine, că eram mic şi grăsuţ. Când am început să fac sport, box, nu mă puteam atinge de femei, că pierdeam, iar cei care practică boxul ştiu la ce mă refer. Căutam ca nebunul în stânga şi în dreapta şi ea era lângă mine şi nu o vedeam. Dar la întâlnirea de 10 ani ne-am regăsit şi de atunci suntem împreună“, a spus Valy despre cea care i-a devenit, între timp, soţie.

Îşi aduce aminte de momentul care i-a schimbat total destinul, în Japonia, când a ajuns să lucreze în localul unui mafiot yakuza.