Valérie Cioloş, alături de alţi artişti, a susţinut un concert de muzică sacră la Catedrala ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia, în prezenţa a peste 100 de persoane, care au fost îndemnate să doneze pentru achiziţionarea sculpturii ”Cuminţenia Pământului” de Constantin Brâncuşi.

Cei prezenţi au primit, la intrarea în catedrală, pliante cu programul evenimentului pe care erau trecute mai multe conturi bancare, la mai multe bănci, în lei, euro şi dolari, unde pot dona pentru achiziţionarea acestei sculpturi.

Valérie Cioloş nu a vrut să declare nimic la intrarea în Catedrala Romano-Catolică din Alba Iulia, fiind emoţionată şi arătând că vrea să îşi păstreze vocea.

Concertul de muzică sacră a început la orga catedralei unde cântă corul, cu rugăciunea ”Tatăl Nostru”, interpretată de tenorul Ioan Chiciudean, a continuat cu piesa ”Ave Maria” susţinută de Valérie Cioloş, respectiv cu piesa ”Care Selve” susţinută de soprana Alexia Trif.

Concertul a reprezentat contribuţia comunităţii albaiuliene la campania naţională de subscripţie publică în vederea achiziţionării sculpturii ”Cuminţenia Pământului”.

 

Urmărește-ne pe Google News