Alex, un bucureştean glumeţ, în vârstă de 20 de ani, a postat, zilele trecute, pe site-ul www.okazii.ro, o ofertă mai puţin obişnuită. El şi-a scos la vânzare nevasta, dorind să-i facă o glumă neobişnuită. Tânărul ne-a explicat că pentru a scrie anunţul s-a inspirat din textele folosite la vânzarea maşinilor, deoarece e înnebunit după caii putere.

“Am făcut totul în glumă. Am pus-o pe Internet, să vedem ce oferte primesc şi mulţi au înţeles ideea şi au început să îmi trimită mesaje dacă vreau să o vând în rate sau dacă accept leasing la ea”, ne-a spus Alex.

Căsătorit de patru ani, tânărul ne-a spus că a pus textul pe site fără ştirea nevestei sale şi, cum ea e plecată la muncă în Spania, sunt şanse mici să fi văzut cu ce se ocupă bărbatul ei. Dacă iniţial a vrut s-o dea pe 6.600.000 de dolari, după o zi el s-a răzgândit şi a postat un preţ mai mic: 30.000 de lei. Pus pe şotii, Alex ne-a mărturisit că îşi iubeşte soţia, însă a recunoscut că îi place la nebunie să facă glume pe seama femeilor, iar nevasta lui îi este cea mai la îndemână “victimă”.

Iată mesajele pe care Alex le-a pus pe www.okazii.ro

Aceasta este prima ofertă pe care Alex a postat-o zilele trecute pe site-ul okazii.ro. Suma pe care o cerea iniţial pentru soţia sa era de 6.600.000 de dolari

Văzând că prima oară nu prea a avut oferte, Alex nu s-a lăsat şi şi-a scos soţia a doua oară la licitaţie. De data aceasta, a mai lăsat la preţ, ajungând la 30.000 de lei

„Vând nevastă. An de fabricaţie 1983, culoarea neagră, full option: suspensii super, portbagaj mare. Stare foarte bună de funcţionare, puţin uzată (cam de două ori pe zi, dar duce mai mult). Al doilea proprietar. Cai-putere (poate să ţină o herghelie). Caroseria puţin atinsă: a fost un mic accident cu un vecin care nu s-a asigurat (dacă sunt acasă) şi a intrat în ea; în urma accidentului, el a fost grav avariat, iar ea a suferit doar nişte atingeri de curea pe aripa stângă spate, dar, cu timpul, se repară. Preţ negociabil, o dau cu tot cu accesorii: unu de trei ani şi una de cinci ani, rog seriozitate!”

Urmărește-ne pe Google News