Rusia are două scenarii în confruntarea sa cu lumea, a spus Soloviov. El a numit unul dintre scenarii „optimist”. Este vorba despre război nuclear. Soloviov a spus asta la emisiunea sa de la televiziunea Rossiya 1, Seara cu Vladimir Soloviov, informează Observatorul.

Soloviov și invitații săi au discutat despre „succesul” armatei ruse în războiul împotriva Ucrainei, precum și reacția lumii întregi la crimele de război ale Federației Ruse împotriva poporului ucrainean.

„Pe scurt, avem două opțiuni. Prima este optimistă: război nuclear, întreaga lume este în ruine!”, a spus Soloviov.

Propagandistul a adăugat că a doua variantă ar avea „consecințe pesimiste”. „Nivelul crizei economice din lume este de așa natură încât Marea Depresiune va părea un lucru mărunt!”, a spus Soloviov.

Anterior, propagandiştii de la Kremlin au ameninţat cu atacul Rusiei asupra ţărilor NATO. În special, „experții” invitați de propagandistul Soloviov au arătat o hartă a Europei cu săgeți pentru un ipotetic transfer de trupe rusești, afirmând presupusele intenții ale Kremlinului de a ocupa țările baltice și de a pătrunde adânc în Europa de Vest.

Pe 22 martie, un alt propagandist al Kremlinului, Serghei Mihaiev, a spus că Polonia va fi atacată cu rachete nucleare: „Veți primi o lovitură nucleară. Dacă adunați un contingent NATO de menținere a păcii, dacă îl veți desfășura în altă parte, da, va fi un război nuclear. Da! Bravi polonezi, nu va mai rămâne nimic din Varșovia voastră, într-o jumătate de secundă, nemți curajoși, ca să spunem așa, da? Estonieni curajoși, baltici curajoși”, a declarat, sufocându-se, propagandistul.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina

Urmărește-ne pe Google News