Viaţa lui Levi este diferită de cea a tinerilor de vârsta sa, lucru de care băiatul este foarte mândru. În vara aceasta a promovat examenul de Bac, însă nu s-a înscris la nici o facultate.
“Am călătorit prin lume, prin ţară, am vizitat locuri, am cunoscut oameni, m-am odihnit foarte mult, mi-am reîncărcat bateriile pentru un nou sezon în emisiune. Am terminat liceul şi m-am bucurat de libertatea pe care o am”, a rezumat Levente ultimele luni.
Din toamnă însă nu se va plictisi, ci se întoarce la serviciul său, emisiunea “Friends Show”, de pe canalul YouTube. Deşi este difuzată doar pe internet, realizatorul ei este deja o mică vedetă, iar la fiecare ediţie îl urmăresc zeci de mii de fani.
“Am avut clipuri cu 150.000 de vizualizări, iar media e de 40.000. Dacă îmi închipui atâţia oameni în faţa blocului meu, s-ar crea un mic haos”, se amuză Levi, care este videoblogger de patru ani.
Produce şi videoclipuri
Practic, munca sa presupune un dormitor din apartamentul părinţilor, o cameră video şi un prieten care îl ajută.
“Am mii de idei în cap, însă singur nu le pot face pe toate. Din păcate, nu prea am găsit oameni care să aibă curaj, voinţă şi ambiţie să se implice”, se plânge tânărul, care reuşeşte totuşi să câştige o sumă frumuşică din emisiunea sa.
Mai mult, e mândru că abonaţii săi au vârste cuprinse între 8 şi 80 de ani, iar comentariile pe care le primeşte sunt pozitive. În plus, când nu caută idei pentru “Friends Show”, Levi se ocupă şi de producţia de videoclipuri, pasiune pe care o are de mic.
“Sunt în echipa mai multor trupe, una din ele fiind B.U.G. Mafia, care-mi este foarte aproape de inimă”, a mai spus băiatul.

Urmărește-ne pe Google News