Schulman se afla pe bicicletă și era în drum spre școala fiului său, pe 5 august. Nu a mai ajuns, deoarece a fost lovit de un camion.

„Dintr-un punct de vedere, sunt, de fapt, bucuros că nu am ajuns. Așa, poate, fiul meu a fost salvat. Eram singur când a avut loc accidentul. Eu și camionul. Și apoi, cred, trotuarul”, a scris vedeta, pe Instagram.

În urma impactului, Schulman, care purta cască, a fost aruncat violent pe bordură și și-a pierdut conștiența. A suferit fracturi la două vertebre cervicale.

„Mi-am rupt gâtul. C5 și C6 mai exact. Fracturi stabile”, le-a explicat urmăritorilor săi.

„Sunt norocos că sunt în viață”

Cu mare ușurare, el adaugă: „Nu sunt paralizat. Mâinile mele au fost un semn de întrebare pentru un minut, dar corpul uman este incredibil”.

Când cei trei copii ai săi vin în vizită, iar fiul său cel mic îl întreabă: „Pot să te îmbrățișez? Nu vreau să te rănesc”.

Schulman are din nou puterea să meargă încet pe holurile spitalului. „Sunt norocos că sunt aici, că pot îmi îmbrățișez familia. Sper că voi fi complet recuperat”, a scris Schulman.

„Încep să înțeleg cu adevărat ce înseamnă recunoștința. Pentru lucrurile mari și mici dinaintea accidentului și pentru tot ce urmează”, a încheiat prezentatorul.

În 2012, Schulman a devenit gazda și producătorul executiv al emisiunii „Catfish: The TV Show” de pe postul de televiziune MTV.

În 2020, alături de partenera lui, Jenna Johnson, a participat la show-ul din Dancing with the Stars și a terminat pe locul al doilea.

Schulman s-a căsătorit, în 2017, cu Laura Perlongo. Au trei copii; Cleo James (7 ani), Beau Bobby Bruce (5 ani) și Cy Monroe (3 ani).

Urmărește-ne pe Google News