„Spuneam, acum putinā vreme, că vom reveni cu detalii despre starea lui Nicu de îndatā ce vom avea vesti bune. Și am tot asteptat. Și așteptat… Realitatea este că lucrurile nu se îndreaptă deloc spre bine. Tratamentul postoperatoriu nu s-a putut finaliza din cauza complicațiilor, iar asta ne ține conectați și cu emoții. Mari emoții”, au transmis colegii de trupă ai lui Nicu Covaci.

„Vă mulțumim pentru sutele de mesaje si pentru că ne sunteți aproape în această perioadă dificilă! Conform dorinței Sfântului Nicolae de a continua, cu fiecare întâlnire ne dați forța de-a rămâne uniți și la rândul nostru foarte aproape de voi”, au mai spus aceștia.

Nicu Covaci, operat pe creier acum patru luni

Pe 22 martie, Nicu Covaci a fost operat de urgenţă pe creier la Spitalul Judeţean din Timişoara. Potrivit medicilor, problemele apăruseră în urmă cu aproximativ două săptămâni, când liderul trupei Phoenix a simțit că îi amorţeşte faţa, iar apoi a început să îi fie afectată vederea.

Atunci, Nicu Covaci a decis să facă un RMN, iar diagnosticul pus de specialiştii de la Secţia de Neurochirurgie a fost „proces expansiv intracranian”. Apoi, după o operație care a durat aproximativ 6 ore, a fost extirpată o tumoră de pe creier.

În aprilie, membrii trupei Phoenix au anunțat că Nicu Covaci este sub tratament „și sub cea mai bună îngrijire posibilă”, dar că „veștile nu sunt deloc bune” și că diagnosticul nu poate fi făcut public.

Nicu Covaci a împlinit 77 de ani pe 19 aprilie.

Urmărește-ne pe Google News