Compania britanică Great Western Railway (GWR) a anunțat, miercuri, că circulația acestui tren a fost anulată după ce o pereche de veverițe s-a urcat în garnitură, iar una dintre ele a refuzat să se mai dea jos.

„Putem confirma că trenul 0854 de la Reading la Gatwick a fost oprit la Redhill după ce două veverițe s-au urcat în vagon la Gomshall fără bilete, încălcând regulile feroviare”, a declarat un purtător de cuvânt al companiei.

Angajații companiei feroviare au încercat să alunge veverițele, când trenul a ajuns la stația Redhill din Surrey, dar una dintre ele nu a putut fi convinsă să coboare din vagon.

„Am încercat să le dăm jos la Redhill, dar una dintre ele a refuzat să plece și a fost întoarsă la Reading pentru a pune capăt acestei povești”, a adăugat el.

În timp ce animalele de companie, cum ar fi câinii, sunt adesea văzuți în trenurile din Marea Britanie, rozătoarele nu sunt niște pasageri „frecvenți”.

Se estimează că 2,7 milioane de veverițe cenușii există în Marea Britanie, iar populația lor este în continuă creștere, potrivit Woodland Trust, o organizație caritabilă de conservare a pădurilor.

Foto: Hepta

Urmărește-ne pe Google News