De această dată a ieşit la rampă Adrian Videanu care l-a catalogat pe Victor Ponta drept un „socialist de caviar”, „un om care minte cum respiră, „un incompetent desăvârşit”, iar nominalizarea lui pentru funcţia de prim-ministru va fi începutul scoaterii României din UE.
„Ambiţia de a deveni din nou prim-ministru a lui Victor Ponta nu va fi altceva decât începutul scoaterii României din UE datorită calităţilor morale şi profesionale pe care domnul Victor Ponta le-a demonstrat în aceste şase luni de guvernare. Cred că toţi românii încep să-şi dea seama cine e domnul Ponta: un socialist de caviar care deplânge soarta românilor, dar nu catadicseşte sub nicio formă să se jeneze când se plimbă tot timpul cu elicoptere şi cu avioanele private”, a spus Videanu într-o conferinţă de presă.
El a adăugat că Victor Ponta este „un om care minte cum respiră”, „un hoţ dovedit care ţine cu dinţii de un doctorat pe care nu-l merită”. Videanu a mai spus că Ponta este şi un „incompetent desăvârşit, de neegalat”, democrat-liberalul arătând că acesta este singurul om care poate să le explice românilor cum majorează salariile micşorându-le.
Adriean Videanu a apreciat că în şase luni Victor Ponta „a băgat România în stop cardiac”, referindu-se la Oltchim, la Hidroelectrica, la restrângerea activităţii Mechel şi Ford. El a mai spus că Victor Ponta îşi pune în aplicare punct cu punct „planul Dogaru”, plătindu-şi datoriile, fie că e vorba de DNA, CNA sau CC.

Urmărește-ne pe Google News