Patru autoturisme din judeţele Braşov, Covasna, Harghita şi Bacău au fost implicate sâmbătă în accidentul produs în localitatea brașoveană Hărman, soldat cu moartea a patru persoane, printre care și un copil, și rănirea altor patru, a precizat, pentru Agerpres.ro, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Braşov, Gabriela Dinu.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 3

Cea care a distrus două familii este o șoferiță din Covasna. Tânăra de 25 de ani nu s-a asigurat la o manevră de schimbare a benzii și a acroșat din spate o mașină condusă de un bărbat de 34 de ani din Harghita. Șoferița a ieșit cu autoturismul în decor, iar șoferul din Harghita a ajuns pe contrasens. Acolo s-a izbit violent de o mașină condusă de un bărbat de 60 ani din Brașov.

În carambol a mai fost implicat și un șofer de 48 de ani din Bacău care a încercat să evite ciocnirea, însă a virat dreapta și a acroșat mașina din Brașov și a ieșit de pe șosea.

Patru oameni au murit în urma accidentului în lanț. Este vorba despre șoferul mașinii din Harghita, fiica sa de trei ani care se afla pe banchetă, șoferul autoturismului din Brașov și soția sa, în vârstă de 69 de ani.

Totodată, au fost rănite grav două persoane – soţia conducătorului autoturismului din Harghita, de 30 de ani, precum şi o altă fiică a lor, de patru ani. Tânăra care a provocat accidentul și prietena ei de 24 de ani s-au ales cu răni ușoare.

Persoanele rănite au fost internate pentru îngrijiri la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă şi la Spitalul de Copii din Braşov.

sursă foto: newsbv.ro


Citește și ROTOCOL ZERO, organizare impecabilă. Cine e omul care a coordonat minut cu minut funeraliile Regelui Mihai


 

 

Urmărește-ne pe Google News