DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Marcel Ciolacu anunță că Victor Negrescu este propunerea României pentru postul de comisar european: „Voi avea o discuție și cu președintele”

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Rzv1973   •   24.08.2024, 08:34

Interesanta alegere. O fi mai bine comisar european decat vicepresedinte al P.E.?

BONY   •   23.08.2024, 07:03

Curios este faptul ca se numesc intai comisarii,dupa care domeniile in care vor activa,adica taman invers decat ar fi normal.

nasty1   •   22.08.2024, 19:05

Bunicul si tatal lui Negrescu au fost sekurici pe timpul lui Ceausescu si dupa (ILiescu), bagati in afacerile externe ale Romaniei socialiste. Iar fiul/nepotul are in continuare proptele, ca orice sekurici de tip nou (SRI/SIE).

golgol   •   22.08.2024, 16:01

Marcele ,pregătește te să ți se dea un șut în fund din partid după alegeri și să ți ia Grindeanu locul...Dragi politicieni ,miniștri , guvernanți care ați semnat documente prin care ați vândut țara din 90 până azi pregătiți va pt că trebuie să vă asumați responsabilitatea pt semnături ,inclusiv Johannis cu vaccinurile ...pai voi vindeți țara,vă dați salarii și pensii speciale și noua ne puneti taxe și impozite...Voi ne credeți pe toți prosti?? Istoria se repetă și toți cei care ați condus tara din 90 până azi pregătiți va ! Poporul s a saturat de voi ,de corupție ,de hoție ,de vrajeli ,de incompetenți ! De ce ați scos din Constituție legea profitului ilicit ? Că să puteți avea 4 case, 15 terenuri fara sa le dovediti din salarii ?? Pregătiți va că paharul e aproape plin ...o să vă fugărească poporul pe străzi ...!!curând...nu uitați ce a pățit unul care trăia în lux și poporul in sărăcie ...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close