DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Politică Acasa | Ştiri | Politică

Victor Ponta îl sfătuiește pe Nicolae Ciucă să nu vorbească la televizor în campania electorală: Problema lui e că… dom’le, ai vreo idee a dumitale?

« Înapoi la articol

Comentarii (11)

hurricane   •   03.09.2024, 19:18

si lu cioli ce la sfatuit sa nu mai dea brichete, pixuri, sa dea covrigi in forma siglei PSD

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   02.09.2024, 18:56

Orice propoziție care începe cu "Victor Ponta" sună deja a banc. Doi oameni intră într-un bar, întrebare la Radio Erevan, Victor Ponta.

sormar   •   02.09.2024, 15:10

Păi nea Marcel ce spune?? E frumos ca consilierul(sic) lui să-l ajute pe Ciucă?? Eu nu mai pricep nimic: cine pe cine ajută, cine cu cine se bate? P.S. E de-a dreptul amuzant cum un pierzător la prezidenţiale se apucă să dea sfaturi candidaţilor la prezidenţiale...

Dymy   •   02.09.2024, 10:15

Dupa cum observ scorul este strans intre obiectivi si troli. Sper ca si la alegeri obiectivii sa aiba castig de cauza!

Mirciulica   •   02.09.2024, 09:24

Deci în condițiile în care aceștia se oferă să ne conducă. Oameni fără expertiza, fara realizări, fara vreo pregătire dar cu legende prost însăilate, dar , fara excepție, găunoase, sunt singurii care ies in fata, ca păduchele in frunte, aratandu-si "disponibilitatea" de a ne călăuzi. Și tragedia capata conturul complet când, in lipsa unor politicieni-candidati adevărați, valoroși, cu aptitudini de lideri, avem de-a face cu votanti-robot, lipsiti de gandire proprie, care iau de bun ce li se pune pe tava. Adică de-alde ciuca, ciolacu, simion. Și orice am face, suntem oricum pe tobogan in această privință.

Mirciulica   •   02.09.2024, 09:10

De la campanie la campanie, ies la iveala tot felul de specimene ratate, inculte, poticnite, gângave, analfabete funcțional. Și din păcate pentru acestea, se și manifesta din plin ca atare. Dar tragedia noastră nu este asta ci faptul că în competitia politica nu apar și oameni de calitate in condițiile in care care se oferă "să se sacrifice" pentru binele țării și al românilor.

iugavirgil   •   02.09.2024, 08:05

e o moda universala ca cei cu scoala putina sa conduca lumea .

BONY   •   02.09.2024, 06:58

Cine se ia dupa musca,ajunge la balegar...

tomitan   •   02.09.2024, 00:41

1.Ursul pacalit de vulpe? Grizzy si lemingii? Care urs vrea sa fie Mos Teaca? Poate cel verde din reclama Parizaki Infantis. 2.Ponta să tacă ptr ca a fost si este guvidele PSD ului. Geoana a pierdut in ambele tururi la 1% diferenta, iar el ,marele consilier , cand a canditat contra lui Iohannis, a condus in primul tur cu 10% , ca apoi in turul 2 sa o fure la 9% .Ce sa invete Marcelino Burattino de la unul ca tine? Cum sa-si faca bagajele in turul 2 si sa plece acasa?

HOPAHPO   •   01.09.2024, 21:56

Ciuca poate ca stie ceva de armata si arme ,dar de presedinte nu este bun.Nu are simt practic si ii lipseste cultura generala .Ii este foarte greu sa se exprime si sa formuleze mai multe fraze. Gandirea lui se bazeaza doar pe amintiri din copilarie si realitatea este mult mai cruda decat povestile pe care el le citeste nepotilor.Nici urs ,nici scorpion nu poate fi, ci doar o balanta care se inclina cum bate vantul.Ciuca a facut pactul de guvernare cu Ciolacu fiinca amandoi au aceasi problema :EXPRIMAREA .Alt mare defect este ignoranta ca lumea a evoluat foarte mult si ei au ramas repetenti la evoluare .Ca presedinte de tara trebuie sa cunosti in toate detaliile Romania ,sa nu vorbesti cand nu sti ceva , mai bine asteapta si poate iti vine o idee. Nu te asocia cu oameni care iti pupa mana, fiinca miine ti o rupe .Ramai pe acasi linie si nu urca mai sus decat tine scara ( studii, familie si prieteni )Si mai vroiam sa ti spun ceva: eu inteleg ca apă te răcorește, asta o stie toata lumea

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close