Adela Popescu împreună cu partenerul ei, Alexandru Lică au dansat impecabil, cu toate că în timpul prestaţiei actriţa din telenovela „Iubire şi onoare” a avut parte de un incident. Vedeta a fost atât de concentrată la dansul în ploaie pe care îl realiza încât din greşeală şi-a arătat sânii, spre deliciul telespectatorilor.

La finalul dansului, ea şi-a expus şi fundul. Prestaţia Adelei a fost răsplătită cu cele mai mari note, ea şi partenerul său situându-se pe primul loc la finalul serii de vineri.

Din fericire acest mic incident a fost umbrit deoarece cei doi au reuşit să obţină 10 pe linie. Adela şi Alexandu s-au clasat în fruntea clasamentului după prima ediţie a noului sezon Dansez pentru tine„.

Paula Seling, senzuală în ploaie

Primul episod de la “Dansez pentru tine” a abundat în scene care mai de care mai sexy. Pe lângă Adela, Nicola şi-a arătat şi ea nurii la cabaret, Paula Seling şi Doiniţa Oancea au oferit imagini fierbinţi când s-au tăvălit prin apă, la dansul în ploaie, iar Lena, partenera lui Răzvan Fodor, a ţinut să ne asigure că are un fund perfect

PRO TV a fost lider de audienţă

În timpul emisiunii, PRO TV a fost lider detaşat de audienţă, înregistrând o medie mai mare decât cea a următoarelor două posturi la un loc.

Vezi mai jos prestaţia celor doi

Citeşte şi: Perechile Jorge – Liliana Mitu şi Bogdan Vlădău – Ana Maria, primele condamnate la duel

 

Sursă video: dansezpentrutine.protv.ro

Urmărește-ne pe Google News