Cazul lui Tressa Middleton, o tânără din Marea Britanie, a șocat pe toată lumea. La 11 ani, după ce a fost abuzată, a rămas însărcinată, potrivit thesun.co.uk.

Când avea 12 ani, Tressa a născut o fetiță pe care a fost obligată să o dea în grija serviciilor sociale britanice, în clipa în care s-a aflat că tatăl copilului era chiar fratele ei.

Trauma prin care a trecut a împins-o spre dependentă de heroină, lucru care a dus-o aproape de moarte. Se pare că Tressa, deși era un copil la rândul ei, a suferit enorm când a fost forţată să renunţe la fiica sa.

Tressa care are acum 24 de ani, și-a schimbat complet viața. A renunțat la dependețe și este mama pentru a doua oară. Ea este logodită cu un bărbat de 31 de ani, Darren Young, și a devenit mama pentru a doua oară, născând o fetiță căreia i-a pus numele Arihanna

Deși este bucuroasă ca a devenit mama, tânăra este bântută de absența primul născut. „Am simțit fericire pură când Arihanna s-a născut. Au fost dăți când am crezut că nu voi mai avea un alt copil. Dar în acelați timp mă simt vinovată pentru că Arihanna este cu mine și fiica mea mai mare nu. Ea este primul gând pe care îl am de dimineața și ultimul gând noaptea. O iubesc atât de mult. Nu pot să fiu fericită cu adevărat fără ea. Mi se rupe inima știind că Arihanna va crește fără să-și cunoască sora cea mare”, a declarat Tressa.


VIDEO | Povestea femeii țintuite în scaunul cu rotile. A devenit dansatoare profesionistă la bară


 

 

Urmărește-ne pe Google News