Fără vreo exagerare, Alice Peneacă este o femeie frumoasă, care reușește să pună pe jar orice bărbat. Spre norocul ei, tânăra nu face nici cel mai mic efort pentru a arăta impecabil, ba chiar se declară gurmandă.

„Da, mănânc foarte mult. Nu mănânc chiar în fiecare seară, dar aproximativ. La pâine nu rezist. Nu-mi plac dulciurile deloc, iar ciocolata sub nicio formă. Dacă vrea cineva să-mi facă pe plac îmi cumpără cornuri și franzele, scapă foarte ieftin cu mine”, a declarat Alice pentru Libertatea.

Secretul siluetei lui Alice Peneacă nu implică efort fizic

Chiar dacă multă lume se așteaptă ca soția lui Bobby Păunescu să fie o clientă fidelă a sălilor de antrenamente, Alice Peneacă nu este adepta efortului fizic. „Nu fac nici sport. Ies rar cu soțul meu să alergăm sau să facem sport”, ne-a mai spus fotomodelul, subliniind că soțul ei este cel care insistă să meargă împreună la sala de sport sau să alerge prin parcuri. Cu toate acestea, ori de câte ori alege să-și arate trupul în ședințele foto, Alice pare că își lucrează trupul în mod constant, însă la mijloc este vorba doar de o genă foarte bună. Frumoasa soție a lui Bobby Păunescu are curajul oricând să pozeze goală, dat fiind faptul că nu are niciun defect.

FOTO: Vlad Chirea

Urmărește-ne pe Google News