UPDATE 9.35: Petrecerea a avut loc, luni seară, într-un local din sectorul 2 și a fost dată în cinstea fiului lui Joshua Castellano, patronul clubului Bamboo, au declarat surse din Poliție pentru Ziarul Libertatea. Pe numele organizatorului a fost deschis un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

În București, luni, au fost înregistrate 1.307 noi cazuri de coronavirus, iar rata de infectare a ajuns la 6,61. Restaurantele s-au închis la interior, iar masca de protecție a devenit obligatorie în aer liber, pentru a evita răspândirea cu noul coronavirus în rândul populației. Restricțiile însă nu i-au oprit pe mai mulți tineri din București să organizeze o petrecere la un restaurant din Capitală.

„La data de 24 noiembrie a.c., în jurul orei 0.00, polițiști ai Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secțiile 6 și 7 Poliție, au depistat, în urma unei sesizări prin 112, la o adresă din București, sectorul 2, unde funcționează un salon de evenimente, un bărbat care își organiza ziua onomastică, la care participau aproximativ 19 de persoane”, se arată în comunicatul transmis de Poliția Capitalei.

Petrecerea a avut loc într-un local din sectorul 2 al Capitalei.

Invitații au fost amendați cu 52.000 de lei, iar pe numele organizatorului  evenimentului  a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de zădărnicirea combaterii bolilor.

Urmărește-ne pe Google News