Clipul video prezintă modul în care se duc luptele în orașul aproape șters de pe fața pămânutlui, după ce rușii au început să-l bombardeze, pe 1 martie. Pe o stradă plină de ruine se vede un convoi de șase vehicule civile inscripționate cu litera Z.

Filmarea e realizată cu o dronă, care zboară deasupra locului unde se duc luptele. Un grup de militari despre care se spune că sunt din Batalionul Azov atacă mașinile și cel puțin două dintre ele sunt cuprinse de flăcări și celelalte oprite din înaintare.

Una dintre ele, un microbuz, e apoi ținta unui atac din parte a doi soldați care traversează o curte și ajung, adăpostiți de un zid înalt, la câțiva metri de automobil. În imagini se văd soldați cu banderole albe, semnul militarilor ruși implicați în lupte în Ucraina.

Unii sunt încă în microbuz, alții lângă el, par răniți, întinși pe jos aproape de zid. De pe cealaltă parte, se vede cum soldații ucraineni aruncă grenade de mână exat peste soldații întinși, cu boltă, de la foarte mică distanță.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina, declanșat de Rusia

Urmărește-ne pe Google News