„Acolo (în Ucraina – n.red.) sunt oameni cu experiență de luptă, au trecut prin Afganistan, campania cecenă, prin Donbass. Acolo, de fapt, băieții noștri, precum și cei din Donețk și Luhansk și forțele speciale, mor acum, iar țara noastră…”, a spus căpitanul în rezervă Vladimir Jeranosian, expert al Biroului rus de analiză militaro-politică, care era îmbrăcat în uniformă.

În acest moment, a fost brusc întrerupt de unul dintre realizatorii programului, care a sărit de pe scaun și a început să țipe. „Nu, nu,nu. Nu vreau să aud! STOP!”

„Ei mor…”, a continuat militarul. „Stop!”, a strigat în continuare realizatorul! „Ei… așteaptă o secundă!”, l-a rugat Jeranosian. „Ce, nu te poți opri?”, a continuat să strige omul de televiziune.

„Vreau să le onorez memoria…”, a spus căpitanul în rezervă, din nou întrerupt: „Ce faci?” „Vreau doar să ne ridicăm acum și să omagiem cu un minut de reculegere copiii noștri care luptă acolo pentru Rusia și pentru Donbas!”, a spus Jeranosian.

„O să vă spun ce fac copiii noștri acolo! Copiii noștri ucid reptile fasciste acolo! Acesta este un triumf al armatei ruse! Acesta este un triumf al armatei ruse! Aceasta este renașterea Rusiei!” a strigat gazda emisiunii.

Urmărește pe Libertatea LIVETEXT cu cele mai noi informații despre războiul din Ucraina

Urmărește-ne pe Google News