Momentul cu defilarea pe străzile Capitalei a fost surprins, iar videoclipul a fost publicat pe pagina de Facebook a Jandarmeriei Române, dar și pe contul de Instagram al tinerei care a însoțit-o pe jandarmeriță.

Materialul video făcut public pe Facebook a strâns peste 980 de like-uri, a fost vizualizat de 97.000 de internauți și distribuit de peste 240 de persoane. De asemenea, pe Instagram a fost apreciat de peste 1.360 de utilizatori și a primit peste 50 de comentarii.

În plus, internauții s-au arătat încântați de inițiativa celor două femei: „Superbă colaborare”, „Superb!”,„Super tare reclama”.

Jandarmeriță, pe străzile Capitalei. Sursă video Facebook/Jandarmeria Română

În materialul video cu pricina, Ioana Stroe poate fi văzută în timp ce ține în mâini o pancartă pe care scrie „Crezi că reziști ispitei”, iar alături de ea se află o tânără jandarmeriță, cu un afiș de carton: „Lasă-te tentat de o carieră în Jandarmerie”.


Cei care vor să aibă o carieră în Jandarmeria Română se pot înscrie până la data de 6 octombrie.

„Dacă ești tentat de o carieră în Jandarmeria Română, află că… ispita de anul acesta poate fi unul dintre cele 700 de locuri la școlile de subofițeri de jandarmi. Înscrierile sunt deschise până pe 6 octombrie, așa că nu rata această șansă!”, se arată în postarea Jandarmeriei Române.

Urmărește-ne pe Google News