Din informațiile furnizate de presa maghiară reiese că Viktor Orban se antrenează cu o minge de kettlebell de 16 și 24 de kilograme.

Publicația maghiară Blikk susține că liderul guvernului de la Budapesta și-a schimbat drastic regimul de viață în ultimele luni.

Pentru a slăbi, Orban a apelat la o metodă rusească: a făcut exerciții cu o minge de kettlebell, o bilă cu mâner, iar greutatea aleasă de Viktor Orban variază între 16 și 24 de kilograme.

Conform dezvăluirilor făcute de Blikk, premierul maghiar a exagerat cu metoda mediatizată printre ruși, iar medicii i-au transmis că este necesară o pauză obligatorie.

„Am suferit timp de un an şi jumătate, dar în sfârșit am început să fac sport din nou. Acum, când timpul îmi permite, mă duc la antrenament”, s-a destăinuit Viktor Orban publicației de la Budapesta, anunță Rador.

Viktor Orban se plimbă cu bila cu mâner și în deplasările internaționale

Pasiunea lui Orban pentru kettlebell a atras atenția apropiaților. Liderul maghiar se supune unui antrenament dur de 4-5 ori pe săptămână, iar echipamentul sportiv nu lipsește din bagaj nici în călătoriile internaționale pe care acesta le face.

Dezvăluirile presei din Ungaria survin după întâlnirea pe care Viktor Orban a avut-o la Kötcse cu actorul Kristóf Németh, care se pregătește pentru Sztárbox – o gală de box.

Ce presupune antrenamentul cu kettlebell

Metoda de antrenament la care a apelat Viktor Orban pare să fi prins rădăcini și în România, iar mai multe site-uri de specialitate oferă îndrumări despre ceea ce presupune antrenamentul cu kettlebell.

Conform fitness.com.ro, kettlebell forțează corpul la un antrenament cu mișcări dinamice, acoperind toată plaja necesară fitness-ului: rezistență, forță, echilibru, agilitate și cardio. Bila cu mâner se ține într-o mână sau în două, în funcție de exerciții.

Urmărește-ne pe Google News