Imobilul, situat în localitatea Eforie Nord, str. Al. I. Cuza, numărul 18, județul Constanța, se află în coproprietatea debitorului Cristian-Bogdan Zgabercea.

În mai 2021, Cristian Zgabercea a fost a fost condamnat la 3 ani de închisoare cu suspendare, sub acuzația de complicitate la abuz în serviciu.

Totodată, fostul producător general al TVR a fost obligat la plata către Județul Constanța, în solidar cu alți doi inculpați, a sumei 18.396.336 lei, la care se adaugă cheltuieli de judecată în cuantum de 1.500 de lei și cheltuieli de executare de 15 lei.

Prejudiciul total este compus din sumele provenite din dosarele fundațiilor „Fantasio“ şi „Thalia“, dar și un proiect pe Legea 350, potrivit Biroului de presă al Consiliului Județean Constanța.

Potrivit procurorilor DNA Constanța, în anul 2012 s-a constituit un grup infracțional organizat al cărui scop ar fi fost comiterea mai multor infracțiuni îndreptate împotriva patrimoniului județului Constanța, precum și a unor infracțiuni de evaziune fiscală.

Cristian Zgabercea a fost condamnat într-un dosar DNA alături de Nicușor Constantinescu, fost preşedinte al Consiliului Judeţean Constanţa.

Urmărește-ne pe Google News