DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Lupte de stradă între extremiști de dreapta și polițiști în mai multe orașe din Marea Britanie. Peste 90 de persoane au fost arestate

« Înapoi la articol

Comentarii (7)

Sfantul__Cuvios_Pafnutie   •   05.08.2024, 01:08

Aș rezolva foarte simplu problema: cei cu "refugees welcome" să fie obligați să găzduiască unul, doi, trei refugiați la ei în casă (statul ar putea chiar și să le deconteze cheltuielile). După o lună, facem un sondaj printre ei. Ce credeți, ajungem la 90% "fasciști"?

User1032   •   04.08.2024, 19:23

Căutați oricine vrea și are mintea un pic mai deschisă comparație în grafic între imigrația către Marea Britanie și crimă. Nu există nici o corelație, crimă este la un jos istoric. Ziarele din marea Britanie deținute de Rupert Murdoch et al sunt extrem de rasiste și și-au făcut mingi de fotbal din orice grup mai vulnerabil pentru a evita orice discuție sau posibilitate de a organiza oamenii pentru a pune biciul pe bogații, locali și străini care își bat joc de toți de vreo 50 de ani. Divide și cucerește, vor putea fi regii cenușei dacă câștigă, macar vor putea stoarce sistemul ăsta obosit pentru încă câteva picături de profit. Gonirea imigranților este o iluzie fascistă! Nu au nimic altceva să ofere decât suferința altuia, că măcar să știi că altul o duce mai rău decât tine, că alt bine nu îți este promis. Dacă asta vrei pentru tine și ai tăi să te chinui dar macar să știi că altul o duce mai rău atunci ești pierdut

demostene1   •   04.08.2024, 14:06

Hahahaha, ce gluma de jurnalism și cu cât dispreț pentru adevăr libertatea prezintă știrile. Extremiști de dreapta? Care e definiția ma, jurnaliștilor? Primiți spor dublu de la patronii elvețieni woke?

T3n3bra   •   04.08.2024, 12:55

FAKE NEWS. Nu sunt extremisti de dreapta. Sunt doar oameni care nu isi vor copii injunghiati , vor mai multa securitate pe strazi si mai ales sa scape de epidemia islamica care a segregat tara. Pentru cei cu mai mult de 2 neuroni, cautati informatii despre scandalul din Leeds si/sau protestele BLM. In ambele cazuri protestatarii au fost lasati in pace si in anumite cazuri politia a luat-o la fuga. In UK e permis sa ridici steagul palestinei , sa strigi Allahu Ahkbar si sa defilezi cu macetele pe strada, e ok sa distrugi monumente istorice strigand BLM, dar e o ofensa sa stigi "Salvati copii" sau "Suficient e Suficient". Din pacate populatia a inteles ca cel care striga mai tare si ameninta mai mult primeste ceea ce solicita.

styx67   •   04.08.2024, 10:55

Nu sunt extremisti de dreapta, aratati si imaginile cu militiile islamiste inarmate cu bate si rangi, daca tot sunteti corecti.

    User1032   •   04.08.2024, 19:26

    styx67   •  04.08.2024, 10:55

    Nu sunt extremisti de dreapta, aratati si imaginile cu militiile islamiste inarmate cu bate si rangi, daca tot sunteti corecti.

    Nu pot arăta ce există doar în imaginația ta bebe poate doar daca vrei să o creezi tu cu AI și să o împărtășești însă nu cred că ar fi corect jurnalistic vorbind dar poate fi o curiozitate

dante69   •   04.08.2024, 10:42

Extremisti de dreapta sau ultimii patrioti ai unei natii in declin ? Elitele engleze dar si cele din alte parti au folosit tehnica utiizata si de Ceausescu in anii negri. Adica o problema despre care nu se discuta in fapt nu exista. De ani de zile fie din incompetența fie programatic in regat a ajuns fitecine, oameni folositori dar si foarte multa pleava nefolositoare si chiar daunatoare. De fiecare data cand s-a incercat o critica, imediat a intervenit aparatul de propapanda sau chiar mana legii care a pus etichete compromițătoare. Asa s-a ajuns la mimetismul acceptarii si la spalarea pe creier cu iluzia unei asa zise societăți ideale multiculturale, in fapt un experiment ideologic. Divide si stăpânește. Tacerea generala legitimeaza orice, inclusiv un adevar abstract sau o minciuna, totul e s-o obtii sau s-o impui, asta credea si Ceaușescu. Cultul minorităților de exemplu, care ii elibereaza pe cei putini pentru a-i domina pe cei multi, in numele unei justitii discutabile.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close