Premierul Viorica Dăncilă a venit la Patriarhia Română însoțită de vicepremierul Paul Stănescu, de ministrul Fondurilor Europene, Rovana Plumb, dar și de Natalia Intotero, ministrul Românilor de Pretutindeni, potrivit Digi 24.

Viorica Dăncilă le-a declarat jurnaliștilor prezenți că a venit „cu gânduri deschise, pentru a se ruga pentru binele poporului, pentru familie și pentru toți oamenii care au nevoie de gânduri buni”.

La rândul său, Paul Stănescu a declarat că a venit cu ”gândul la Dumnezeu”. ”Am venit astăzi numai la Dumnezeu cu gândul”, a spus el.

Sfântul Cuvios Dimitrie cel Nou, Ocrotitorul Bucureştilor, este sărbătorit ca în fiecare an printr-un pelerinaj organizat de Patriarhia Română şi Arhiepiscopia Bucureştilor, desfăşurat în perioada 25-29 octombrie. Zeci de persoane, din cele aproximativ 5.000 prezente, au leșinat stând la coadă la Patriarhie, zilele acestea, la moaștele Sfântului Dimitire cel Nou.

Sărbătoarea Sfântului Dimitrie cel Nou a fost marcată printr-un pelerinaj, joi, 25 octombrie (GALERIE FOTO).

  • FOTO – Inquam Photos / Octav Ganea

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4


Citește și… Poliţiştii refac traseul intervenției de la Spitalul Sanador în cazul copilului care a murit după operație: câți medici au venit, de unde, în cât timp


 

Urmărește-ne pe Google News