Într-o postare pe Instagram, Viorica de la Clejani a dat mai multe detalii despre atacul asupra fiicei sale. Ea a arătat și obiectul care a fost scos din sânul fiicei sale.

„Acest obiect i-a fost scos din sân fiicei mele! Mulțumesc doctorilor de la Spitalul Universitar că mi-au salvat copilul!”, a scris Viorica de la Clejani pe Instagram.

Mesajul Vioricăi de la Clejani

Viorica de la Clejani a reclamat că a primit mesaje cu ură după ce a ieșit la iveală că Margherita este una dintre cele două victime ale bărbatului.

„Dacă erau copiii voștri în locul Margăi?! Cum puteți să vorbiți în halul ăsta?!“, a mai scris Viorica de la Clejani.

Bărbatul, găsit după o zi și reținut

Atacatorul Margheritei a fost reținut, joi, 18 august, la o zi după cele două agresiuni. „În urma activităților de investigare, desfășurate de polițiștii din Capitală, bărbatul a fost identificat și ulterior depistat în trafic, în comuna Vidra, județul Ilfov”, a transmis Poliția Capitalei, joi seară.

El a atacat, miercuri, două femei, care se plimbau pe stradă. Cele două incidente au avut loc la aproximativ 10 minute distanță. Prima victimă este o adolescentă de 17 ani, care nu a avut nevoie de intervenția medicilor.

VEZI GALERIA  FOTOPOZA 1 / 4

Urmărește-ne pe Google News