DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Ştiri Acasa | Ştiri

Vlad Pascu a pierdut un proces cu Penitenciarul Poarta Albă. „Era un aparat de tuns, nu o mitralieră”, a răbufnit avocatul

« Înapoi la articol

Comentarii (8)

Cronos666   •   28.10.2024, 15:38

Zic sa facem cheta si sa fie rezolvat baietul de la poarta. Asa nu mai cheltuie nimeni nimic și se elibereaza acele date pentru procesele de scapare din parnaie ptr el.

allina   •   28.10.2024, 15:20

Din niște părinți care banii iau transformat în niște aroganți și că totul li se cuvine ce putea ieși decit un arogant mitocan drogat și înfumurat ...sper sa putrezești in inchisoare

NicolaeS   •   28.10.2024, 13:29

Nesimtirea avocatilor care nu numai ca il invata dar il si incurajeaza sa nu respecte regulile, regulamentele si legile. Judecatorilor faceti -va odata datoria si judecati acest caz clar ca lunima zilei ! Beat si drogat la volan a ucis oameni. Ce se mai asteapta ? Prescriptia, iertarea divina sau ce ?

florin44   •   28.10.2024, 12:57

Dar de ce se tergiverseaza atat de mult timp procesul??? Nu se stie CLAR ca a omorat doua persoane??? Nu exista probele ca a fost drogat??? Nu se cunoaste faptul ca a mai fost depistat drogat la volan??? De ce trebuie ca judecatorii (daca sunt cu adevarat oameni ai legii!!!) sa tot asculte aberatiile, explicatiile de-a dreptul penibile ale avocatilor??? Nu au auzit de prea multe ori "nu a stiut", "nu a vrut", "tinerii omorati sunt de vina pentru ca... nu erau in pat la ora aia" etc., etc. Daca in boxa era un "nea Caisa" oarecare, de mult era judecat, condamnat... (valabil si pentru al doilea "erou", Mario Iorgulescu!!!)

HOPAHPO   •   28.10.2024, 12:51

Nu se face demonizare lui Pascualas , el este un criminal care a luat viata a 2 persoane si a distrus santatea altor 3 . Vedem ca avocatii isi primesc miile de euro la zi si apararea lui merge ca pe roate , dar nu si avictimelor , unde lipsa de bani si mai ales taraganarea procesului este o palma pentru familiile indoliate . Nu are nici un fel de remuscari , priveste de sus , stiind ca condamnarea nu va fi de lunga durata .Atitudinea sfidatoare produce multa durere si ar trebui sa fie pus in un regim mai sever . Cat despre procesul verbal , ce sa mai zic , criminalui pascu este la puscarie nu in interes de serviciu si trebuie sa i se faca aparte regulamentul penitenciarului . Informatiile privind comportarea lui se face in momentul intrarii lui in penitenciar . Ori el are nevoie de un educator care sa il ajute sa si schimbe comportamentul ?

Gabryella   •   28.10.2024, 12:38

Chiar dacă este condamnabil în privința accidentului ,mi se pare aberantă sancțiunea privind împrumutarea aparatului de ras.Daca nu îl împrumuta și era violat sau bătut,cine răspundea ????

    liviu_stanciu   •   28.10.2024, 12:52

    Gabryella   •  28.10.2024, 12:38

    Chiar dacă este condamnabil în privința accidentului ,mi se pare aberantă sancțiunea privind împrumutarea aparatului de ras.Daca nu îl împrumuta și era violat sau bătut,cine răspundea ????

    Măi Gabriela - nu contează ce ți se pare ție, contează regulamentul de ordine interioară și legea. Poate unuia i se pare că nici nu trebuie să facă pușcărie pentru că a spulberat niște copii cu mașina, beat și drogat. Important este ce spune legea. Până nu scăpăm de românismul aplicării regulilor după cum ni se pare nouă, n-o să scăpăm nici de păduchelnița socială în care colcăim.

AndreyRlz   •   28.10.2024, 12:30

Incredibil acest Vlad Pascu știa toate regulile și a decis totuși sa le ignore

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close