DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Avocații lui Vlad Pascu susțin că tinerii uciși în tragedia de la 2 Mai erau beți. Autorul accidentului rămâne în arest preventiv

« Înapoi la articol

Comentarii (20)

kicker666   •   04.09.2024, 12:27

Ar trebui reglementata si activitatea asta de avocatura,este aberant ,oricati bani primesti,sa incerci sa demonstrezi ca albul e negru si invers.Scopul unui avocat ar trebui sa fie acela de a exonera de pedeapsa erorile judiciare,victimele unor judecatori corupti, si/sau persoane ajunse conjunctural intr-o situatie de care nu sunt raspunzatori.Este revoltator sa vezi la ce tertipuri apeleaza aceste hiene avide de bani.Sunt totusi niste destine in joc,spulberate de un inconstient,sau mai multi,ca trebuie luati in considerare si "parintii"care au esuat lamentabil in aceasta activitate.Ba mai mult ,se poate spune fara frica de a gresi au fost si ei in spatele volanului ,ar trebui judecati pentru favorizarea infractorului.

Galateea   •   04.09.2024, 11:17

Ba cat de curand pleaca la tratament in Italia, parca ar fi primit aprobare sa se trateze in afara penitenciarului. Co

maximala   •   04.09.2024, 10:05

Avocatii astia care cauta fel de fel de tertipuri nenorocite, dorm bine? Pentru bani devin scarbosenii nenorocite?

Eu51   •   04.09.2024, 09:58

Ce aberație! Cum și-o fi dat el seama?! Hai, cereți să-i judecați in lipsă...că erau adulți și au băut, iar pe urmă au luat-o la pas spre odihnă.

Emptydreams78   •   04.09.2024, 09:12

Fara mila pt acest gunoi de om!!!

tomitan   •   04.09.2024, 07:16

Daca avocatii intr-adevar au sustinut aceasta aberatie, ministerul justitie ar fi trebuit sa le suspende licentele pe viată lor si colegilor din baroul din care fac parte. Ar fi trebuit desfiintat avel barou iar acei avocati lasati someri pe viata.Acel barou a devenit un cuib de năpârci care trebuie distrus. Daca Min.Justitiei permite acestor indivizi sa afirme in instata asemenea aberatii atunci inseamna ca trebuie sa le dam dreptate si celor care neaga holocaustul si crimele comuniste. Sa spunem ca de fapt milioanele de victime erau bete sau drogate iar Hitler ,Stalin & Co erau baietii buni precum acest parazit social ,Pascu. PS. Madam Alina Gorghiu & Mos Teaca sa nu uite un lucru, justitia se face in sala de judecata ,DAR , functiile politice se obtin la urne.Un minister condus de liberali ar insemna continuarea acestor aberatii si existenta acestor soi de indivizi precum avocatii lui Pascu. Un guvern cu PNL sau Mos Teaca = CORUPTIE TOTALA.

K476   •   04.09.2024, 01:18

Fiinta umana are calitate de pieton in mod abuziv, doar pt ca asa zice legea. Soferul VREA sa fie sofer, face scoala, da examen medical, teoretic si practic de condus, se zbate sa ia permisul, face edorturi, cheltuieli si isi asuma raspunderea pt o masina de peste 1T si sute de cai putere. Omul, copil, batran, bolnav, ***, obosit dupa tura de noapte, baut, sub medicatie, fara pregatire, fara examinare, FARA A VREA SA FIE PIETON, FARA A PUTEA REFUZA, FARA CARNET DE PIETON, inclusiv oameni aproape ca niste animale, trebuie sa stea la beculetul rosu, sa treacă pe la zebra, sa tina trotuarul.. pe bune!?!? Soferul are toata raspunderea, iar asteptarile de la un om prost, beat, cu medicamente si *** ar trebui sa fie minime, nu aruncate de lege in spatele lui. Daca un animal, sau un om este pe carosabil, soferul nu are dreptul sa il omoare. A venit momentul sa raspunde pt ce si-a asumat.. carnet, masina de fier, de 1.5T, 200 cai.. Mai rau, s-a acuzat singur.

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Vaphad   •   03.09.2024, 20:47

Nu contează în ce ipostaze erau victimele: drogați, prostituate, bețive, cersitori, nimeni nu judeca postura acestor ființe, ceea ce judecăm este uciderea lor, uciderea acestor ființe ! Ființe umane de altfel ! Să nu uităm ca indiferent în ce stare sau situație erau, aceste ființe sunt victime, iar Vlad Pascu este ucigașul prin patru referințe penal constituționale!!!!

Cristiimibla   •   03.09.2024, 20:31

A dus mami droguri și la avocat

baboneaurel61   •   03.09.2024, 20:21

Sa putrezească in pușcărie,și poate sa și ia și avocatul asta nesimțit să i tina companie! El vrea în sânul familiei. Pai ar trebui sa și ia și *** alea de părinți langa el(în aceeași celulă)!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close