Vă sun în numele medicilor de la Policlinica Titan. Vreau să ştiu dacă se mai vând cabinetele individuale sau nu.

Elena Popescu

Răspuns: În ceea ce priveşte cabinetele individuale, problema e că am avut mai multe cereri de concesiune.

«Vrem să cumpărăm noi locuinţe sociale»

Acum am dat drumul însă la evaluări şi urmează să vă anunţăm cum vor decurge lucrurile. Ce vreţi să amenajaţi în pasajul de la Universitate?

Ileana Popa

Răspuns: În pasajul de la Universitate s-a modificat puţin configuraţia locului, faţă de cum era până acum, în sensul că nu mai există magazine pe mijloc. Aici vreau să fac, în aproximativ o lună, un punct turistic. Cu personal angajat, care să dea turiştilor toate informaţiile de care au nevoie, cu o hartă digitală, cu trasee turistice etc.

Mai achiziţionaţi locuinţe sociale?

Laurenţiu Ion

Răspuns: Vrem să cumpărăm anul acesta între 250 şi 400 de locuinţe sociale noi pentru a rezolva o parte din problemele cu care se confruntă Bucureştiul în acest moment. Vor fi locuinţe cumpărate la cheie de pe piaţa liberă în condiţiile în care acestea se vor încadra în categoria de locuinţe sociale conform legii sau structuri ridicate şi neterminate care pot fi modelate pe tipicul locuinţei sociale.

Locuiesc pe strada Liniei. Vreau să ştiu şi eu când se va asfalta drumul de aici şi când urmează să amenajaţi locul de joacă pentru copii?

Tudor Bădeanu

Răspuns: Cunoaştem problema dv. şi strada va fi asfaltată chiar anul acesta. Cât despre părculeţ, mă voi interesa să văd ce se poate face.

Aş vrea să ştiu un lucru: curăţenia de primăvară pe care aţi început- o presupune să reparaţi şi semafoarele stricate?

Emanuel Ionescu

Răspuns: În cadrul acţiunii “Capitala creşte verde”, pe care am lansat-o de săptămâna trecută, pe lângă faptul că sunt curăţate spaţiile verzi şi zeci de arbori vor fi plantaţi, şi mobilierul urban a intrat în reparaţii. Administraţia Străzilor se înscrie şi ea în această campanie. Astfel că au fost deja demarate acţiuni de refacere a marcajelor rutiere, spălatul stâlpilor, a indicatoarelor rutiere, dar şi spălarea semafoarelor şi înlocuirea celor defecte.

Urmărește-ne pe Google News