Două camioane s-au ciocnit violent joi, în jurul orei 10:00, pe marginea autostrăzii M4, în direcția Szolnok, la kilometrul 31. Potrivit informațiilor de la Autoritatea de Management al Dezastrelor, o persoană a rămas blocată într-una dintre cabine, fiind eliberată de pompieri cu unelte de descarcerare.

Foto: Pepper

Șoferul celuilalt camion a murit pe loc, după ce a intrat cu viteză în TIR-ul din fața lui, care era oprit și semnalizat corespunzător. Un martor ocular a dat detalii șocante despre moartea camionagiului.

Conform martorului, care conducea în spatele camioanelor și a oprit imediat după accident, unul dintre camioanele cu plăcuță de înmatriculare românească a oprit din motive tehnice și șoferul a pus pe asfalt triunghiul de avertizare.

Impactul a aruncat cabina camionului lovit în spate de pe șasiu. Foto: Pepper

Camionul venit în urma lui, tot cu plăcuță de înmatriculare românească, a intrat direct în semiremorca conaționalului său, iar forța impactului a făcut ca volanul să îi taie, la propriu, gâtul șoferului, astfel că acesta nu a avut nicio șansă de supraviețuire.

Autostrada a fost blocată până seara în jurul orei 18, când asfaltul a fost curățat de resturile de la accident și cele două camioane au fost ridicate de la locul impactului.

Urmărește-ne pe Google News