DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Parlamentul israelian a votat cu o majoritate covârșitoare împotriva recunoașterii unilaterale a unui stat palestinian. Netanyahu: „O decizie istorică”

« Înapoi la articol

Comentarii (12)

pikpik   •   23.02.2024, 16:19

Nu se poate accepta asa ceva. Palestinienii nu pot fi exterminati precum gandacii de bucåtårie!!! Fiecare om are dreptul la viatå. Så fereascu sfantul så se uneascå haråbetii risipiti peste tot in lume, ceea ce se acceptå acum e tragic. De ce n-au fåcut la fel SUA 11.09 pe teritoriul lor ?

ArsenalFC1886   •   23.02.2024, 03:15

Situația actuală de acolo este-Israelul a terminat Gaza și își are armata în Iudeea și Samaria .E pe postul de învingător ! Nimeni nu îi poate impune ce să facă după .Daca Parlamentul a luat o decizie înseamnă ca e voința întregului popor evreu care nu mai vrea să trăiască evenimente ca cel din 7 octombrie .Daca se înființează un stat “palestinian “ evenimente ca acesta se vor repeta la nesfârșit cu consecințe mult mai drastice . Iranul va avea un avantaj enorm fără să fi tras un foc de armă . Iordania va fi nevoită să facă jocul Iranului ,Siria și Libanul sunt deja în buzunar,iar Egiptul e pe cale să revoce acordul din 1979 .Vestul se spală pe mâini acum și vrea o decizie politic corectă .Nu realizează ca va fi rândul lor ! Au deja acolo o coloană a cincea foarte puternică .Musulmani emigranți care la un semnal va dezlănțui un atac terorist nemaiîntâlnit care în cazul unui război adevărat va deteriora serios răspunsul Vestului .Curios care va fi atitudinea Rusiei în acest caz .

Kruzz   •   22.02.2024, 14:05

Israelul este țara sfânta .Dumnezeu a spus: Cine va binecuvânta Israelul va fi binecuvântat,cine îl va blestema va fi blestemat. Și un singur cuvânt urăt la adresa Israelului îl supăra pe Dumnezeu. Așa că...mare grijă.

    DoarDiviziaB   •   22.02.2024, 21:13

    Kruzz   •  22.02.2024, 14:05

    Israelul este țara sfânta .Dumnezeu a spus: Cine va binecuvânta Israelul va fi binecuvântat,cine îl va blestema va fi blestemat. Și un singur cuvânt urăt la adresa Israelului îl supăra pe Dumnezeu. Așa că...mare grijă.

    Este clar cat de indoctrinat esti. nu Dumnezeu a spus. Tot Dumnezeu a spus sa fi bun cu aproapele tau insa voi ucideti ca niste asasini. Dumnezeu nu se va infuria pentru ca nu am ceva impotriva lui Israel ci impotriva teroristilor everei care ucid civili palestinieni. Nu cu evreii am ceva ci cu acei evrei care ucid fara discernamant. Palestina insa trebuie recunoascuta si aparata de lumea civilizata impotriva crimelor pe care le comit evreii in acest moment.

    radumatei   •   22.02.2024, 18:34

    Kruzz   •  22.02.2024, 14:05

    Israelul este țara sfânta .Dumnezeu a spus: Cine va binecuvânta Israelul va fi binecuvântat,cine îl va blestema va fi blestemat. Și un singur cuvânt urăt la adresa Israelului îl supăra pe Dumnezeu. Așa că...mare grijă.

    Dumnezeu a spus asta înainte ca Israelul să-i omoare Fiul. După aia a apărut un anume Titus, fiul lui Vespasianus. Mare grijă să aveți voi, să nu cumva să mai apară unul.

radumatei   •   22.02.2024, 13:10

Acest individ ar trebui să aibă soarta lui Milosevic și Saddam Hussein. A făcut deja mai multe victime decât cei doi la un loc.

624.014   •   22.02.2024, 12:04

Este nevoie de o restabilire internațională. Statul Palestina nu pote fi desființat niciodată. Poporul din Palestina nu pote fi desființat. Poate fi o negociere diplomatică, unirea Israel cu Palestina, capitala Ierusalim.

parpalache   •   22.02.2024, 09:19

Cetațenii Israelului-in majoritate covârșitoare emigrați din fosta URSS și fostele țari„comuniste”din Europa-primesc multe mii de dolari pe an-numai și numai ca sa stea acolo- in Israel-sa populeze„țara sfânta”!Datorita marii finanțe evreești care conduce(prin interpuși),Statele Unite ale Americii și in consecința și bogatele țari petroliere din Orientul Mijlociu,nu au a se teme de nimeni și de nimic!Așa ca...

Aura1   •   22.02.2024, 07:15

Incredibil, ei poate nu vor să recunoască multe, dar toți vrem pace, ce tot umblați fiecare după putere...

costin1984   •   22.02.2024, 06:18

Pace acolo!???? Niciodată!

croco601   •   22.02.2024, 01:52

Și noi, românii, ar trebui acum să ieșim la demonstrație cu steaguri israeliene și să demonstrăm pentru susținerea guvernului Netanyahu? Și a hotărârîrii lor înțelepte și legitime? Și pentru cei 99 de minunați din Knesset care au votat-o? Și vajnicii noștri politicieni să fie în primele rânduri cu lacrimi de bucurie în ochi, ca într-un film clasic Nord Coreean? ... sper că nu le-am dat vreo idee...

ciobanudorin_2006   •   22.02.2024, 00:02

Da probabil suntem noi sau mai bine spus eu mai naiv .Înseamnă că PACE când va fi ,? Ne am saturat de războaie.E loc pe pământ ptr toți.Chiar nu vedeți.Puneti va la masa și trasati o harta lăsați ura nu duce la nimic bun.Vorbim cam degeaba pe aici cine ne baga în seama ,e ca în filmele Coreene când supușii se rugau în genunchi către împăratul lor ...

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close