Dupa superconcursul iernii, ‘Libertatea iti plateste intretinerea, care     i-a cucerit pe cititorii nostri, acum punem la bataie, zilnic, cate zece cupoane de cumparaturi pentru Paste. Startul competitiei se da zilnic la ora 12.00,  iar ‘intrecerea dureaza 30 de minute. Cititorii cu care am vorbit ne-au marturisit ca vor neaparat  sa sune primii pentru a pune mana pe un cupon de 150 de lei.

Luminita Petre, 24 de ani, muncitoare: ‘Este binevenit noul concurs initiat de Libertatea! De Paste, cheltuielile sunt foarte mari in fiecare familie, asa ca ma voi bate in fiecare zi sa sun prima, pentru a primi unul din cele zece cupoane de cumparaturi.

Gabriela Axinte, 18 ani, eleva: ‘Citesc zilnic ziarul si stiu sigur ca familia mea a participat la concursul „Libertatea iti plateste intretinerea”. De data aceasta poate le fac eu o surpriza, pentru ca am de gand sa sun zilnic, ca sa pun mana pe unul din cele zece cupoane puse la bataie.

Daniel Marin, 19 ani, masinist: ‘Super tare! Maine (n.r. – azi), in pauza de masa, o       sa-mi rezerv timp sa inrosesc telefonul, in speranta ca voi reusi sa sun intre primii zece si sa pun pe masa mancare cumparata cu bonurile castigate la concursul ziarului Libertatea.

Florin Ciorteanu, 29 de ani, manipulant: ‘Vreau si eu neaparat un cupon de cumparaturi! Nu cred ca am ratat vreun concurs organizat de  ziarul Libertatea. Am sa joc si de data asta. Voi fi cu ochii pe cuvintele-cheie si sper sa merg la cumparaturi inainte de Paste pe cupoanele Libertatii!.

 

Urmărește-ne pe Google News