Până pe 19 august, ANOFM are noi oferte de locuri de muncă. Cele mai multe joburi la nivel naţional sunt puse la bătaie de firmele din domeniul confecţiilor, astfel că pentru confecţioner-asamblor articole din textile sunt oferite 1.674 de locuri de muncă. Se mai caută: muncitor necalificat în industria confecţiilor (884 de joburi libere), operator confecţioner industria de îmbrăcăminte-ţesături, tricotaje, materiale sintetice (546), agent securitate (313), muncitor necalificat la ambalarea produselor solide şi semisolide (283), muncitor necalificat la ambalarea, montarea pieselor (236), şofer de autoturisme şi camionete (214), zidar rosar-tencuitor (168), lăcătuş-mecanic (162), lucrător comercial (107), muncitor necalificat la întreţinere drumuri, şosele, poduri şi baraje (102).

Oferte atractive pentru ingineri

Pentru persoanele cu studii superioare, la nivel naţional sunt oferite 469 de locuri de muncă, dintre care 134 de slujbe pentru ingineri şi subingineri: inginer mecanic – 32, inginer construcţii civile, industriale şi agricole -13, inginer producţie -12, inginer electroenergetică – 8, inginer nave – 5, inginer textile, pielărie – 4 etc.

PENTRU LISTA COMPLETĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ DIN FIECARE JUDEȚ APĂSAȚI PE NUMELE REGIUNII DE CARE SUNTEȚI INTERESAT.

ALBA ARAD ARGEŞ

BACĂU BIHOR BISTRIȚA-NĂSĂUD BOTOŞANI BRĂILA BRAŞOV BUCUREŞTI BUZĂU

CĂLĂRAŞI CARAŞ-SEVERIN CLUJ CONSTANȚA COVASNA 

DÎMBOVIȚA DOLJ

GALAȚI GIURGIU GORJ

HARGHITA HUNEDOARA

IALOMIȚA IAŞI ILFOV

MARAMUREŞ MEHEDINȚI MUREŞ

NEAMȚ

OLT

PRAHOVA

SĂLAJ SATU-MARE SIBIU SUCEAVA

TELEORMAN TIMIŞ TULCEA

VASLUI VÎLCEA VRANCEA

Mai multe detalii puteţi afla şi de la agenţiile teritoriale de ocupare a forţei de muncă sau la telefonul 021.303.98.39.

Urmărește-ne pe Google News