Astfel, după câteva zile cu temperaturi ceva mai ridicate, prognoza indică ploi, mai ales în regiunile nordice, dar și în partea de nord și est a țării.

Metoorologul ANM a spus că de duminică temperaturile vor mai urca.

„Cu mici oscilații de la o zi la alta și de la o regiune la alta, de astăzi, vremea se mai încălzește, vom avea temperaturi ce se vor situa în general în jurul a ceea ce ar trebui să înregistrăm la această dată. În prima parte a săptămânii, pentru partea de sud a teritoriului, aceste valori de temperatură se vor situa ușor peste cele specifice acestei perioade și anume așteptăm ca în prima parte a săptămânii temperaturile maxime să urce spre 23-24°C pentru zona de sud a teritoriului, dar în zilele ce urmează, cu mici oscilații de la o zi la alta și de la o regiune la alta, temperaturile se vor afla cumva în jurul normalelor pentru această perioadă”, a explicat meteorologul ANM Diana Giurgiu.

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis vineri prognoza meteo pentru următoarele patru săptămâni, valabilă în intervalul 14 octombrie – 11 noiembrie.

Urmărește-ne pe Google News