Vremea pe litoral în weekendul 11-13 mai. Așadar zile numai bune de plajă, căci temperatura apei nu e cea optimă pentru baie în luna mai. Variabilele atmosferice sunt la valorile normale pentru această perioadă. Vineri, 11 mai, se așteaptă câțiva stropi de ploaie în Constanța și împrejurimi, posibil și furtuni, iar temperaturile se vor situa între 12 și 19 grade Celsius. De sâmbătă, vremea se îndreaptă, soarele e sus pe cer iar temperaturile cresc ușor, până la valoarea de 21 de Grade Celsius. Tendința de încălzire se manifestă și săptămâna viitoare.

Luni și marți soarele va alterna cu norii, dar nu sunt prevăzute precipitații, temperatura va rămâne la 21 de grade cu minime noaptea de 13 grade Celsius. Miercuri va mai urca un grad în termometre la amiază, vremea va rămâne la fel de frumoasă și joi, în timp ce vineri plafonul de nori va fi mai pronunțat.

Libertatea vă arată LIVE, 24 de ore din 24, ce se întâmpă la Mamaia și în Vama Veche. Am deschis, pentru voi, o fereastră spre mare. Bucurați-vă de ea!

URMĂRIŢI IMAGINI LIVE DIN MAMAIA

URMĂRIŢI AICI IMAGINI LIVE DIN VAMA VECHE

 

Urmărește-ne pe Google News