Urmăriți VIDEO aici:

Nicio persoană nu poate intra în centrele comerciale dacă are temperatură. În acest mall din Bucureşti a fost instalată o poartă de termoscanare, care permite ca două persoane să treacă simultan. Mulţi clienţi nu respectă distanţa şi este nevoie de intervenţia personalului de securitate.

Termoscannere la intrarea în mall-uri

„Să păstrăm şi distanţa, măcar un metru, la intrare prin termoscanner. Dacă intrăm aşa lipiţi sare ăla în sus, bubuie termometrul”, atenţionează un angajat, după ce indicatorul de temperatură a fost dat peste cap de două persoane care au trecut simultan pe sub senzori.

Unele persoane pur şi simplu refuză să poarte masca şi cer derogări de la reguli din partea angajaţilor. O femeie se ceartă cu paznicul pentru că nu doreşte ca fiica ei, însărcinată, să respire prin mască. Alte persoane o ţin la gât, dar numărul lor este destul de redus, iar angajaţii mall-ului intervin atunci când văd astfel de cazuri

La coadă la shopping

În jurul prânzului, mall-ul se aglomerează, în special în zona magazinelor de haine.

Coadă la intrarea în magazine

Fiecare magazin îşi impune propriile reguli, în funcţie de cât de mare este, astfel încât doar un număr limitat de persoane poate intra simultan la cumpărături.

Restul trebuie să aştepte la rând, păstrând distanţarea fizică, în afara magazinului.

Restaurantele şi cafenelele sunt în continuare închise

Oricâtă aglomeraţie ar fi aici, în alte părţi ale mall-ului este pustiu: în zona restaurantelor, doar câteva fast food-uri au rămas deschise şi vând mâncare la pachet. Cu cinematografele închise, oricum nu au mulţi clienţi.

Administratorii mall-urilor nu se aşteaptă la mari schimbări în perioada următoare în privinţa numărului de clienţi, atâta timp cât nu se redeschid restaurantele în interior.

Urmărește-ne pe Google News