Între două întâlniri cu românii stabiliţi pe pământ lusitan, politicianul a onorat invitaţia unor tineri din Faro care l-au vrut, cu orice preţ, mesean de vază la nunta lor. Între un pahar de vin portughez şi o sarma românească, pedelistul a fost a fost nevoit să dea audienţe pentru a-i lămuri pe petrecăreţi – mulţi dintre ei din Republica Moldova şi Ucraiana –  cum stau lucrurile cu obţinerea cetăţeniei române.

„Am discutat câteva ore în tihnă şi le-am explicat că îi susţin atât eu cât şi echipa mea PDL-Lisabona şi PDL-Faro”, ne-a declarat William Brînză, preşedintele Organizaţiei 43 PDL -Diaspora. În semn de mulţumire pentru inedita audienţă pe care a ţinut-o, deputatului i-au fost dedicate zeci de melodii pe care şi-a rupt pingelele.

În acest turneu, Brînză a petrecut şi la botezul unei fetiţe ai căror părinţi l-au rugat să fie naşul fetiţei lor. Cum „postul” era deja ocupat, pedelistul a acceptat să se alăture echipei de părinţi spirituali dar doar în varianta onorifică. Printre meseni se vorbeşte că, în turul de onoare făcut la cele două bairamuri, lui William Brînză i-au „sărit” din portofel câteva sute de euro, oferiţi în dar atât tinerilor căsătoriţi, cât şi micuţei, toţi aflaţi la început de drum în viaţă.

Urmărește-ne pe Google News