UPDATE ora 10.27: IPJ Constanța a transmis un comunicat oficial, în care precizează că asupra rapperului au fost găsite „peste 18 grame de canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei țigări artizanale”.

„La data de 14 iulie 2024, polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Constanța, împreună cu procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Serviciul Teritorial Constanța, au documentat activitatea unui bărbat (cetățean SUA), cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de deținere fără drept de droguri de risc.

Față de cel în cauză a fost dispusă punerea în mișcare a acțiunii penale”, a transmis IPJ Constanța, într-un comunicat.

Potrivit polițiștilor, din cercetări a reieșit că acesta, pe parcursul concertului susținut la festivalul din stațiunea Costinești, „a deținut peste 18 grame de canabis (drog de risc) și a consumat (pe scenă) o altă cantitate de canabis, sub forma unei țigări artizanale”.

***

Știrea inițială: Agenţii de poliție au aşteptat mai întâi ca artistul să-şi termine concertul înainte să-l salte, notează Observator News.

Momentul când rapperul este înconjurat de polițiști și jandarmi și dus la secția de poliție a fost surprins într-o filmare publicată pe TikTok.

@kneecap7 #wizkhalifa #beachplease #arestat #fyp ♬ sunet original – kneecap7

Wiz Khalifa, pe numele său real Cameron Jibril Thomaz, are 36 de ani și este un celebru rapper american care a lansat mai multe albume și single-uri de succes. Rapperul este deschis în legătură cu consumul de canabis, iar pe Instagram, unde e urmărit de peste 40 de milioane de oameni, postează adesea imagini când fumează marijuana. 

Festivalul „Beach, Please!”, cofondat de influencerul Selly, are loc în perioada 10-14 iulie la Costinești. Astăzi e ultima zi de distracţie, iar pe scenă va urca rapperul american Travis Scott. 

Urmărește-ne pe Google News