DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Wizz Air, amendată cu o sumă considerabilă pentru comunicare înşelătoare. Ce le-a promis călătorilor

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

dakesis   •   05.08.2024, 13:50

cereti-va banii atunci cand intarzie mai mult de trei ore din motive tehnice! Sa ii ardem la buzunar! EU mi-am scos banii pe barba lor:)

Laurentiu_123   •   04.08.2024, 18:52

Doar atât s-a descoperit? Ia încercați să vedeți ce curs valutar practică Wizz Air: astăzi, de exemplu, 1 EUR = 5.38 RON pentru cursa Memmingen - Sibiu. Practica este la toate monedele dacă încerci sa plătești în altă monedă față de cea din care pleacă zborul.

gigiladrea   •   04.08.2024, 17:03

toate companiile in primul rand cele mari si foarte mari inseala la greu clientii in majoritatea cazurilor ptr a obtine mai multi bani de la ei bancile sunt de departe pe primul loc la mare distanta de toate celelalte de unde si profiturile record pe care le fac la noi an de an ceea ce nu se intampla in occident - hotie legalizata iar toate guvernele si parlamentele le protejeaza ptr spagile imense pe care le primesc de decenii nastase spunea ca cine detine petrolul conduce romania poate nu e chiar asa dar influenta unei companii ca omv asupra politicii de la noi e clar uriasa si nu e singura mai sunt multe altele chiar daca cu influente mult mai mici coruptia sufoca romania si ne blocheaza dezvoltarea rapida

tasemur10   •   04.08.2024, 13:03

Wizz air e o companie care se folosește în mod constant de înșelăciune în relația cu clienții. Această companie ar trebui închisă de UE.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close