Pilotul zborului operat de American Airline pe 7 septembrie, care ar fi trebuit să dureze 14 ore și 45 de minute, a decis să se întoarcă la Dallas. În total, oamenii au stat 9 ore la bord ca să revină de unde au plecat!

Una dintre pasagere a scris, pe Instagram, că inițial „ne-am întors fără nicio explicație”. Apoi, echipajul companiei aeriene a explicat că „este o problemă cu toaletele”.

„Pilotul a întrebat în difuzoare dacă sunt pasageri care au o șurubelniță pentru a ajuta la rezolvarea problemei”, a explicat ea.

Videoclipul viral arată apoi zborul care aterizează la Dallas, locul de plecare, pilotul confirmând că este „cer senin” pentru aterizare.

„Pe 7 septembrie, zborul American Airlines 281 de la Dallas Fort Worth (DFW) la Seul (ICN) a revenit la DFW din cauza unei probleme de întreținere. Zborul a aterizat în siguranță și fără incidente, iar aeronava a fost scoasă din funcțiune pentru a fi inspectată de echipa noastră de întreținere”, a transmis, într-un comunicat, compania americană.

„Nu dorim niciodată să perturbăm planurile de călătorie ale clienților noștri și le cerem scuze pentru inconvenient”, a adăugat American Airlines.

Urmărește-ne pe Google News