Compania Wizz Air a anulat cursa cu decolare la ora 6.15 de pe Otopeni şi pe cea cu aterizare la ora 12.15 în Bucureşti.

La rândul său Ryanair a anulat zborul cu sosire la 10.25 pe Otopeni şi cel care urma să plece la ora 10.50 din București.

Cetăţenii români care se află, tranzitează sau intenţionează să călătorească în Regatul Belgiei au fost informați de Ministerul Afacerilor Externe că joi, pe Aeroportul Charleroi, va avea loc o grevă de 24 de ore.

„Pentru ziua de joi, 12 septembrie 2024, conducerea Aeroportului Charleroi a anunţat o grevă de 24 de ore, ce va afecta operaţiunile pe acest aeroport. În acest context, capacitatea operaţională a aeroportului va fi redusă, iar unele zboruri vor fi anulate. Greva vizează majoritatea funcţiilor operaţionale ale aeroportului (bagaje, check-in, realimentarea aeronavelor)”, a transmis MAE.

Cetăţenii români care se confruntă cu o situaţie dificilă, specială, cu un caracter de urgenţă au la dispoziţie telefonul de permanenţă al Ambasadei României la Bruxelles: +32(0)497428663, mai menţionează sursa citată.

FOTO: Hepta

Urmărește-ne pe Google News