DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Scandalul morților suspecte. Medicii din secția ATI a Spitalului Pantelimon s-au răzgândit după ce au anunțat că își dau demisia

« Înapoi la articol

Comentarii (34)

VictorN   •   08.08.2024, 14:02

E un cerc vicios. Presa crează o imagine proasta corpului medical. Pacienții vin cu impresia ca medicul acționează greșit și la cea mai mică greșeală/eroare face scandal, deși a greși îi e permis oricui. Scandalul e preluat de media și accentuat, medicul este demonizat. Și așa o luăm de la capăt. Vreți medici de calitate când anual pleacă 75% dintre rezidenți și aici rămân piloșii și privatii? Vrei sistem de sănătate performant când e căpușat de toți managerii și oamenii de partid? V-ați trezit cam târziu domnii mei. Defilam cu ce avem. Continuați să votați PSD/PNL sau să nu votați o dată la 4 ani, și să vă revoltați o dată pe săptămână.

Noian   •   08.08.2024, 13:43

Pai vă dați demisia și ce faceți unii dintre voi renunțati la ciubuc. Pe B1 TV tocmai a vorbit o persoană al cărui tată a murit în spital ,și spunea că a dat ciubuc la asistente.

    Moshu   •   08.08.2024, 14:31

    Noian   •  08.08.2024, 13:43

    Pai vă dați demisia și ce faceți unii dintre voi renunțati la ciubuc. Pe B1 TV tocmai a vorbit o persoană al cărui tată a murit în spital ,și spunea că a dat ciubuc la asistente.

    Ca a dat e una,dar i-a cerut cineva,sau din pur spirit balcanic s-a simtit obligat "sa dea"?

Prodromos   •   08.08.2024, 13:13

Da, demisionarilor, ca voi sunteti functionari, muncitori de formatie. Nu medici si cadre medicale de vocatie! Rafaila, ca ministru al (ne) Sanatatii ar trebui sa va inchida orice tentativa ulterioara de a lucra in sitemul de sanatate - fie el public sau particular. Numai la veterinari sa mai aveti loc, asa ca pogoramant securistic pentru a nu ramane pe drumuri.

bozo76   •   08.08.2024, 13:09

Imi clocoteste sangele. Sunt totusi 17 morti intr.o luna in spital. Chiar ar trebui cineva sa fie responsabil. Pana si ciomu era barbat.

Stan52   •   08.08.2024, 12:52

Ce fel de oameni-monștri sunt spunând că își dau demisia?? Ei nu vor să se afle acțiunile criminale de care vorbește justiția. Șefa de la ATI care dă tonul acolo trebuie inculpată și destituită imediat.

    Moshu   •   08.08.2024, 14:25

    Stan52   •  08.08.2024, 12:52

    Ce fel de oameni-monștri sunt spunând că își dau demisia?? Ei nu vor să se afle acțiunile criminale de care vorbește justiția. Șefa de la ATI care dă tonul acolo trebuie inculpată și destituită imediat.

    Bravoo,iosif visarionovici ! Dar de ce doar arestata bre ? Executata in direct,televizat la ora de virf !Ciit de intelighenti puteti fi sosocarilor !!

Moshu   •   08.08.2024, 12:48

Vad aici niste pareri foarte transante,de "mari specialisti in terapie intensiva" !Ma ingrozesc,aducindu-mi aminte de o cercetare penala din urma cu 12 ani,in care un procuror si un politist,ambii fara cunostinte de specialitate,incercau sa gaseasca "ceva de livrat" intr-un proces care parea sa fie "comandat"politic ! Vazind nauceala celor doi,care ma intrebau niste lucruri care nu aveau legatura cu "subiectul" ci cu ce cautau ei,am incercat sa-i ajut,dar au inceput asa ma ameninte sa-mi vad de ce ma intreaba ei si nu ce vreau eu sa spun ! Dupa 12(DOISPREZECE) ani,procesul s-a incheiat cu achitarea inculpatilor ! Si a celor care intre timp murisera de "inima rea"! Ma intreb citi procurori specializati in terapie intensiva avem in Romania,ca sa fim siguri ca procuratura stie ce cauta si sa interpreteze corect ce gaseste !??E noaptea mintii ! Daca o sa-l vedem pe Rafila catindat la presedentie,poate o sa intelegem mai multe !!

milli   •   08.08.2024, 12:46

Seamana mai degraba cu un santaj. Ce doresc dumnealor? sa nu se mai investigheze nimic? justitia sa fie cu acoperire limitata, nu? Pai cum sa mai iei si tu o cinstita de spaga cu atata zumzaiala de procurori si politisti?

Nexus   •   08.08.2024, 12:37

Dece NU au medicii incredere in justitie????? Dece automat ei sunt zei si NU pot fi judecati sau condamnati ei nu sunt cetateni ai acestei tari, nu se supun legilor din Romania......Au nevoie de statut special...............Lasati procurarorii sa adune probe si sa si faca treaba.

sormar   •   08.08.2024, 12:35

Demisia este un act unilateral şi nu poate fi interzisă. Dar oare cât de moral este să-ţi dai demisia după un asemenea scandal? Oare chiar nu se ştia de faptele celor două inculpate? Dar oare nu-şi dau demisia pentru că vor să nu fie şi ei descoperiţi? Şi am o nelămurire: cei din comisia care au spus cu subiect şi predicat că fapta nu există nu păţesc nimic? Nu cumva sunt şi ei vinovaţi pentru obstrucţia anchetei? Dar domnul Rafila nu cumva trebuie să-şi dea demisia de onoare? Stai, că el nu ştie ce e aia onoare...

nasty1   •   08.08.2024, 12:28

Au mai fost si in alte tari cazuri de medici *** si *** care si-au omorat cu buna-stiinta pacientii, dar acolo niciun alt cadru medical nu a amenintat cu demisia, solidarizandu-se cu ucigasii. In Romania chiar sistemul de sanatate e bolnav, cu tot cu cei care-l populeaza!

Acest comentariu a fost moderat pentru: limbaj vulgar sau jignitor.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close