DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri România Acasa | Ştiri | Știri România

Scandalul morților suspecte. Medicii din secția ATI a Spitalului Pantelimon s-au răzgândit după ce au anunțat că își dau demisia

« Înapoi la articol

Comentarii (34)

CamelianPropinatiu   •   08.08.2024, 11:55

Numai politicienii sunt buni cu poporul! Profesorii se iau de fete, iar medicii omoară pacienți, cum observa și marxist-leninistul Stalin.

karmenk   •   08.08.2024, 11:54

Oare chiar nu se stia de aceasta practica ? Nu cumva e generala ? Cei care ameninta cu demisia ar trebui sa-si inainteze demisia si sa plece nu sa ameninte. Ministrul Sanatatii trebuie sa dea dovada ca e ministru nu circar. A cerut demisia managerului dar asta nu rezolva problemele grave ale sistemului de sanatate care a ajuns sa omoare in loc sa trateze. Sectile ATI au un caracter aparte, cu foarte multe restrictii privind accesul apartinatorilor. Cei care sunt tratati la ATI sunt in general sedati si nu sunt constienti. Nu stie nimeni ce se intampla "in spatele usilor inchise". Reactia celor care ameninta cu demisia arata "spiritul de echipa". Cine poate sti de cat timp se intampla astfel de crime ? Nici macar procurorii pentru ca au spus ca ancheta e ingreunata de regimul de alocare al injectomatelor. Ce ne ramane de facut ?

ElenaS   •   08.08.2024, 11:45

Toti cei care le sustin pe cele 3 cadre medicale sunt la fel ca ele. Au aceleasi practici. De aceea le este frica. Pt ca nu i vorba despre solidaritate.

JohnCreanga   •   08.08.2024, 11:41

Dar cand se iau spagi, nu isi dau demisiile. Asta este tara condusa de borfasi care se acopera unul pe celalalt incercand astfel sa nu se poata intervenii sub nici o forma in favoarea cetateanului. Doresc sa fie respectati pentru munca pe care o fac, dar cand apera interesele unor colegi punand presiune pe cei abilitati sa-si faca datoria, asta dovedeste inca o data ca si aceasta meserie nobila a ajuns in Romania o mizerie.

Irdumitru   •   08.08.2024, 11:31

Da da demisia! ***! Sa aveti parte de tot ce au avut acei oameni legati de pat!

Acest comentariu a fost moderat pentru: incitare la violență.

malganis   •   08.08.2024, 11:31

Prima demisie ar fi trebuit sa fie a ministrului Sanatatii care, la inceputul acestor "halucinanate" acuzatii, a tacut malc si a iesit public sa spuna ca nu e nimic adevarat. Adica sa faca, ceeea ce comunistii i-au invatat pe toti sa faca, SA ASCUNDA MIZERIA SUB PRES !....

Darieana   •   08.08.2024, 11:27

Toti medicii care ameninta cu demisia ar trebui sa intre in atentia procuraturii. In loc sa se declare ingroziti de crimele facute de acei colegi, ei ameninta cu demisia ?! Calai platiti din banii nostri ! La puscarie cu criminalii din spitale !

Libertatea20222023   •   08.08.2024, 11:05

E spitalul lor personal ? Iar decid ei cine trăiește si cine moare ?

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close