Târg în parcul Sebastian. De azi până duminică, producători din toate zonele ţării vor aduce la vânzare brânzeturi, vânat, tobă şi alte delicatese din carne de porc, specialităţi internaţionale franţuzeşti (dulceţuri) şi ungureşti, dar şi vase din ceramică şi podoabe. La faţa locului se va prepara şi un viţel la proţap.
Prepeliţă la grătar. De mâine până duminică puteţi gusta delicatese tradiţionale româneşti şi la târgul din parcul Academiei de Ştiinţe Agricole şi Silvice Gheorghe Ionescu-Siseşti. Între orele 9.00 şi 18.00 găsiţi prepeliţă la grătar, pâine la ţest, prăjituri cu nucă, mac, cu mult rom şi cacao, plăcintă tătărească, suberek turcesc cu carne sau cu brânză, salata de icre de crap sau de ştiucă, dar şi scrumbii afumate.
Picnic la palat. În acest sfârşit de săptămână, la Mogoşoaia, chiar lângă Palatul Brâncovenesc, Primăria Capitalei vă pune la dispoziţie grătare pentru a vă organiza un picnic pe cinste. Ca să ajungeţi aici, puteţi folosi linia specială RATB, autobuz 406, care pleacă de la Laromet.

 
 

Urmărește-ne pe Google News