DONEAZĂ ȘI SUSȚINE REDACȚIA
Știri Externe Acasa | Ştiri | Știri Externe

Zvonuri cu privire la o vizită-surpriză a lui Viktor Orban la Moscova. Reacția UE și a premierului Poloniei

« Înapoi la articol

Comentarii (4)

Trandafir   •   05.07.2024, 14:03

Premierul Ungariei duce o politica externa internsa in beneficiul poporului maghiar. Spre deosebie de toata conducerea Romaniei, care duce politica ghiocelului prea plecat a slugii.

Martens   •   05.07.2024, 13:26

Dupa logica si mentalitatea Uniunii Bruxeleze (aka UE), Franta nu ar fi trebuit sa faca pace cu Germania dupa al doilea razboi mondial. Pace care a dus chiar la aparitia UB. V Orbak thinks outside the UB box.

CetateanRoman   •   05.07.2024, 11:18

Un om care incearca sa aduca bunul simt, comunicarea, finalul unui conflict care nu tine de Europa si restaurarea ordinii si linistii pe continentul acesta si sar imediat sacalii,la comanda bineinteles, sa atace.Hai sa spunem si noi din ce familie vine Charles Michel, din familia a carui tata declara in urma cu vreo 10 ani ca Leopold al2lea, responsabil de moartea, tortura si amputarea membrelor a 3Mil-6milioane de africani din Congo, ca a fost un "vizionar"(wikipedia).Sa sustii un conflict sangeros, sa zici ca armarea e drumul spre pace numai unul ca Charles Michel poate, avand in vedere ce "educatie" a primit de la tatal lui, in spiritul colonialismului, poate sa o spuna.Dezgust total pt presa, care pana si titlurile le pune doar doar sa distruga drumul catre pace si intelegere.

luisharcsa   •   05.07.2024, 09:44

Iarasi propaganda si manipulare grosolana. Sunteti efectiv penibili.

Comentează

Loghează-te în contul tău pentru a adăuga comentarii și a te alătura dialogului.

Închide
  Close