Cristiana Anghel a declarat la ieșirea din ședința Senatului că nu a pățit nimic, nici măcar coafura nu i s-a stricat. Ea susține că nu a fost lovită de bățul de suport al drapelului, ci doar a fost acoperită de pânză.
Ilie Năstase a spus, la rândul lui, mai în glumă, mai în serios, că o apreciază pe Cristiana Anghel pentru luările sale de poziție și pentru faptul că spune lucrurilor pe nume și că merită steagul României.
Cine este Cristiana Anghel
În 2010, ea a devenit celebră atunci când a intrat în greva foamei pentru a protesta împotriva neaplicării Legii de majorare a salariilor cadrelor didactice, adoptată în 2008. A stat în greva foamei timp de 70 de zile, mai întâi acasă, apoi a fost internată la Spitalul Municipal Caracal de unde a fost transferată la Spitalul N. Paulescu, București. În cazul acestei greve, s-au implicat ministrul Educației, Daniel Funeriu, precum și mai multe personalități publice din România. La 30 octombrie 2010, Cristiana Anghel a hotărât să renunțe la greva foamei, iar la 22 noiembrie, a fost externată.
În octombrie 2012, Cristiana Irina Anghel s-a înscris în Partidul Conservator (PC). La alegerile parlamentare din 2012, a câștigat un mandat de senator cu un procent de 56%, pe listele Uniunii Social-Liberale, alianța dintre Partidul Social-Democrat, Partidul Național Liberal, Partidul Conservator și Uniunea Națională pentru Progresul României.
Pe data de 9 noiembrie 2014, cu o saptămână înainte de al doilea tur al alegerilor prezidențiale și în urma scandalului votului cetățeniilor din diaspora, Cristiana Anghel a postat pe pagina sa de Facebook un mesaj prin care s-a arătat foarte deranjată de faptul că românii din afara țării au drept de vot afirmând că ar trebui să aibă drept de vot doar cei care stau o perioadă în țară, în fiecare an.
Ați sesizat o eroare într-un articol din Libertatea? Ne puteți scrie pe adresa de email eroare@libertatea.ro