Şi anul acesta, Ramona o va ajuta pe mama sa în bucătarie, la prepararea bunătăţilor de Paşte. În plus, artista vine cu propria reţetă de friptură de miel!
“În fiecare an, de Paşte şi de Crăciun, respect tradiţia şi vin acasă, la Craiova. Îmi place să fiu alături de părinţii mei cu ocazia sărbătorilor importante din an. Eu am vopsit câteva ouă şi cu ocazia Paştelui catolic, în Italia. Chiar daca în Italia se mănâncă oricand carne de miel, pentru mine mielul reprezintă simbolul Paştelui şi îl mănânc doar cu ocazia acestei sarbatori şi atunci când vin acasă. Îmi place foarte mult drobul de miel făcut de mama, este mai mustos, mama pune multă verdeaţă în el, ceea ce-l face să fie mai lejer”, spune Ramona. De sărbători, pe lângă bucătele tradiţionale, vedeta adoră să mănânce salata de boeuf, de vinete, dar şi pasca proaspătă şi cozonac.
De asemenea, Ramona Bădescu are propria ei reţeta de miel pe care o va pregati şi anul acesta de Paşte. “De Paşte o sa fac niste costiţe de miel foarte simple, pentru ca am grija la colesterol. Presar peste ele doar sare roz de Himalaya şi un mix de seminţe de în, floarea soarelui, susan alb şi negru si le impanez în seminte. Pun tigaia pe foc, fără ulei, şi după ce se încinge, pun costiţele în tigaie la rumenit. Ies foarte crocante şi delicioase! Semintele contin Omega 3 şi în combinaţie cu costitele de miel sunt delicoase. Le servesc cu o salata sau cu sfeclă roşie şi hrean”, a adăugat vedeta.